Tablouri living

165 produse
x

Filtre selectate

Sortare produse

Preț

leilei

Culori

Tip

Mai mult

Temă

Mai mult

Stil

Ramă

Brand

Mai mult

Afișez 1 - 24 din 165 de rezultate

Descoperă eleganța și modernismul în colecția noastră de tablouri living de la Legenda-Casei.ro. Fiecare tablou este creat pentru a adăuga un punct focal de frumusețe și inspirație în spațiul tău de zi.

Tablouri living cu ramă

Tablorurile living cu ramă adaugă o notă de rafinament și structură Alege din varietatea noastră de tablouri cu ramă, perfecte pentru a completa decorul modern al livingului tău. Aceste piese sunt atent selecționate pentru a oferi un impact vizual puternic, combinând stiluri mari și elegante cu cadre care accentuează fiecare artă.

Tablouri living 3D

Imersiune artistică cu tablouri living 3D Experimentează o nouă dimensiune a artei cu colecția noastră de tablouri living 3D. Aceste opere unice aduc un element de profunzime și dinamism, transformând orice perete simplu într-un punct de atracție captivant. Perfecte pentru un decor contemporan, aceste tablouri aduc încăperii tale o prezență vibrantă și modernă.

Tablouri living abstracte

Frumusețea abstractului în tablouri living abstracte Lasă-te captivat de complexitatea și frumusețea tablourilor noastre living abstracte. Cu culori vibrante și forme intrigante, fiecare piesă este o declarație de stil care stimulează imaginația și adaugă un stil distinctiv oricărui spațiu de zi. Aceste tablouri sunt ideale pentru a adăuga un strop de artă modernă și eleganță în casa ta.

Scroll to Top