Tablouri bucătărie

274 produse
x

Filtre selectate

Sortare produse

Preț

leilei

Culori

Tip

Temă

Stil

Material

Brand

Afișez 1 - 24 din 274 de rezultate

Înfrumusețează-ți bucătăria cu selecția noastră de tablouri bucătărie de la Legenda-Casei.ro. Fiecare piesă este aleasă pentru a aduce stil, culoare și personalitate în inima casei tale.

Tablouri bucătărie sticlă

Inovație și stil cu tablouri bucătărie din sticlă Adaugă un element modern și ușor de întreținut cu tablourile noastre din sticlă pentru bucătărie. Aceste opere de artă nu doar că sunt estetice, dar sunt și practice, rezistând la umiditate și stropi, perfecte pentru un spațiu în care se gătește zilnic. Designurile lor contemporane aduc o notă de eleganță și curățenie oricărei bucătării.

Tablouri bucătărie vintage

Charmul retro cu tablouri bucătărie vintage Evocă nostalgia și caldura caselor de altădată cu tablourile noastre vintage pentru bucătărie. Aceste piese aduc un omagiu stilurilor clasice, oferindu-ți o paletă de culori calde și motive rustice care complimentează orice decor tradițional sau eclectic.

Tablouri bucătărie cu cafea

Energizează-ți spațiul cu tablouri bucătărie cu tematica cafea Pentru iubitorii de cafea, aceste tablouri sunt o alegere perfectă. Celebrând această băutură universală, tablourile cu tematică de cafea aduc un sentiment de confort și ospitalitate în bucătăria ta. Perfecte pentru a fi plasate deasupra mesei de dimineață sau într-un colț de lectură din bucătărie.

Scroll to Top