Căni cafea

558 produse
x

Filtre selectate

Sortare produse

Preț

leilei

Culoare

Mai mult

Material

Tip cana

Afișez 1 - 24 din 558 de rezultate

Descoperă colecția noastră de cani și cești de cafea de la Legenda-Casei.ro, ideală pentru orice iubitor de cafea. Fie că preferi o cană cu capac termoizolant sau un set elegant de cești din porțelan, găsești opțiuni care să îmbunătățească fiecare sorbitură de cafea.

Cani de cafea cu capac

Bucură-te de cafeaua ta oriunde cu canile de cafea cu capac

Aceste cani sunt perfecte pentru cei care sunt mereu în mișcare. Cu capace termoizolante care mențin cafeaua caldă mai mult timp, aceste cani îți permit să te bucuri de cafeaua ta preferată în drum spre muncă sau în timpul unei plimbări.

Cești termice cafea

Menține cafeaua fierbinte cu ceștile termice de cafea

Optează pentru cești termice cu perete dublu termoizolant pentru a-ți păstra cafeaua la temperatura ideală mai mult timp. Disponibile în modele elegante de sticlă transparentă, aceste cești nu doar că sunt funcționale, dar adaugă și un strop de stil servirii tale.

Set cești cafea

Eleganță și stil cu seturile de cești de cafea

Fie că alegi un set din porțelan sau ceramică, aceste seturi de cești sunt perfecte pentru a servi cafeaua la întâlniri sau în momente speciale. Designurile rafinate și calitatea materialului fac din fiecare ceașcă o parte esențială a ritualului tău de cafea.

Scroll to Top