Cană termos cafea

79 produse
x

Filtre selectate

Sortare produse

Preț

leilei

Culoare

Material

Tip cana

Brand

Mai mult

Afișez 1 - 24 din 79 de rezultate

Păstrează-ți cafeaua fierbinte oriunde te-ai afla cu selecția noastră de căni termos pentru cafea de la Legenda-Casei.ro. Ideale pentru cei în mișcare, aceste soluții portabile sunt perfecte pentru voiaj, birou sau pur și simplu pentru a te bucura de o cafea caldă acasă.

Termos mic cafea

Portabilitate maximă cu termosul mic pentru cafea

Acest termos mic este soluția ideală pentru cei care preferă o cantitate mică de cafea to go. Ușor de transportat și eficient în păstrarea temperaturii, termosul este companionul perfect pentru călătorii sau pentru drumul către muncă.

Cana termoizolantă cafea

Bucură-te de cafea caldă ore întregi cu cana termoizolantă

Cana termoizolantă pentru cafea este proiectată să mențină temperatura ideală a băuturii tale favorite indiferent de condițiile externe. Fie că te afli într-o excursie sau la birou, această cană îți asigură că cafeaua ta va rămâne fierbinte și aromată.

Termos espresso

Espresso tău preferat, mereu la îndemână cu termosul pentru espresso

Ideal pentru iubitorii de espresso, acest termos special conceput pentru espresso asigură că poți savura o ceașcă perfectă chiar și în deplasare. Compact și eficient, termosul îți permite să te bucuri de espresso-ul tău puternic și aromat oricând dorești.

Scroll to Top