Panouri antistropi bucătărie

x

Filtre selectate

Sortare produse

Preț

leilei

Culoare

Material

Mai mult

Dimensiune

Local

Tip

Mai mult

Brand

Afișez 1 - 24 din 45 de rezultate

Transformă modul în care îți protejezi bucătăria în timpul gătitului cu panoul antistropi pentru peretele aragazului din sticlă de la Legenda-Casei.ro. Acest panou de protecție nu doar că împiedică murdărirea pereților, dar adaugă și un aspect elegant și modern bucătăriei tale.

Protecție perete aragaz

Păstrează-ți bucătăria impecabilă cu protecția de perete pentru aragaz

Acest panou protector este esențial pentru orice bucătar pasionat. Fabricat din sticlă de înaltă calitate, este rezistent la căldură și ușor de curățat, prevenind eficient murdărirea pereților cu stropi de mâncare sau grăsime.

Panou antistropire aragaz

Eficacitate și stil cu panoul antistropire pentru aragaz

Ideal pentru cei care doresc să mențină curățenia în timpul gătitului, acest panou din sticlă protejează peretele din spatele aragazului. Designul său modern și simplu se integrează perfect în orice decor de bucătărie, oferind un plus de funcționalitate și estetică.

Placă antistropi bucătărie

Investește în curățenie și estetică cu placa antistropi pentru bucătărie

Placa noastră antistropi din sticlă este soluția perfectă pentru a menține pereții bucătăriei curați. Fiind un excelent backsplash, aceasta este nu doar utilă, dar și un element decorativ ce adaugă valoare și stil spațiului tău de gătit.

Scroll to Top